Hófehérke...

 

Tehát, adott a történet, mindenki ismeri, hogy van egy csini hercegnő, akit a mostohaanyja meg akar ölni, mert szebb nála, ezért ő elszalad az erdőbe, ahol ő 7 törpével él addig, amíg a mostohának nem sikerül megfektetni őt, majd a szőkének (a hercegek szerintem csak szőkék lehetnek :DDDD) és az ügyetlen törpéknek újra feltámasztaniuk...

 

Lássuk hát, mi az ami ebben az egész történetben sántít.

 

  1. Adott egy hercegnő, (már eleve ez is gyanús) akit utál a mostohaanyja, mert az szép... :) Hehe. Utálná inkább azért mert okos, de neeeem... Ebből is látszik, hogy Hófehérke buta volt... :D ( Belegondolva, egyik hercegnő a Disney mesékben sem azért szív, mert okos... :) 
  2. Adott a gonosz mostoha (aki belegondolva szintén nem áll az értelem magas szintjén, mert valakit azért utálni, mert szép??? :D) . Nos, szerintem ő inkább csak a rendszer áldozata. Hogy lehetséges ez? Roppant egyszerű, Feleségül ment egy családos pasihoz a pénzéért (hány ilyet láttunk már), akinek ráadásul a lánya buta és lusta? (utóbbit honnan? Egyszerű. Hol szól a történet arról, hogy Hófehérke elment és mosogatott volna a királyi konyhában? Vagy füvet nyírt volna, vagy rendetrakott volna a szobájában??? Sehol) Tehát, adott A szép mostoha, egy halott atya és egy buta és lusta hercegnő (aki lehet, hogy titokban pornózik... ki tudja? :))) ) Amikor ezt a mostoha, aki egyébként teljesen jóhiszeműen ment a gazdag de családos pasihoz, megtudta, természetes, hogy nem örült neki... Először próbálta megbeszélni vele... (erről persze nem szólt a helyi média) de miután az elkapatott kis Hófehérke elkezdett veszekedni a mostohájával (héé, az ő nevét miért nem tudjuk??? )  szóval. Mi is volt a sorrend? Vadász - fűző - fésű - alma... Tehát, jött a vadász és Hófehérke afférja... Kimennek az erdőbe. Egy fiatal éppcsak nagykorú (a történet egészen új értelmezést nyerne, ha Miss Hó kiskorú lenne, hagyjuk) lány és egy rutinos erdőjáró... Szóval. Erdőjelenet. A vadász elengedi a csajt... Mert olyan jószívű... AHAAAAA. Hát persze. Ez így megy... (és itt jön elő Hófehérke pornós multja... vajon miért is engedte el a vadász őt? ;) ) Szóval. A kiscsaj megússza. 
  3. Itt jönnek a képbe a BÁNYÁSZ törpék... (könyörgöm, milyen szánalmas fordulat. Törpék, akik bányásznak... Ráadásul 7-en vannak... Nő sehol a közelben... :) ) Az eddigi történetben itt kerül elő a második munkás-csoport... hisz eddig csak egy vadász és 7 bányász van... (mint tudjuk, nem is lesz több, hisz ez nem a prolik meséje... vagyis, épphogy az övék, hisz ki akarna olyan mesét, amiben van mondjuk egy kőműves apuka, egy mosónő, meg egy ronda de okos lány... [hm. majd lesz nemsokára, ha így haladok :DDD] szóval, gyerekek. Igen, hercegnő (aki nem dolgozik, meg bányászok...) így kell összekötni a burzsoá mesét a proliknak :) hm... Belegondolva... na, később kifejtek egy újabb elméletet, ami most jutott eszembe :D )
  4. Lássuk hát. Lusta ex-hercegnő, 7 dolgos törpe (most komolyan. el tud valaki képzelni egy 2 méteres bányászt? ez egy rasszista és előítéletekkel teli mese :D), egy háztartás... lol. Miért is maradhatott a törpéknél egy olyan nő aki ténylegesen életében soha nem fogott semmi hasznosat (férfitársak nyugalom) a kezébe? :D Hát a korábbi gyakorlattal ellentétben Hófehérke kétkezi munkával győzte meg a törpéket és nem pedig takarítással, meg főzéssel... (most őszintén, ha soha nem főzött korábban, hogy tudna egyből 8 emberre főzni??? :) ) Szóval meggyőzte őket. :)
  5. Csöndes orgiákkal telve, a törpék minden reggel hullafáradtan mentek dolgozni és miután nő volt a háznál ezért a munka sem igazán úgy ment, ahogy szerették volna. Emiatt próbáltak többet és még többet dolgozni, hogy a "háziasszony" kedvében járjanak... Igen, ez fontos, mert hiába voltak heten, a csóró törpe még akkor sem vonzó, ha 7-en vannak. Szóval. Először akkor bukott ki a történet, amikor jött egy "fűzőárús" a törperezidenciához. Hófehérke, mert bár 7-en dolgoztak rá, akkor sem volt pénze. Ígyhát, mikor persze megtudta, hogy mennyibe is kerül az rögtön elájult, össze is koszolta rendesen. A "fűzőárus" persze megijedt és elszaladt... Később profitváltás célján tért vissza a fésűvel, de ott meg a kócos Hófehérke hajába szorult a fésű, amit ha kihúznak, lehet, hogy eltörik. Hófehérkének még mindig nincs pénze, ezért a korábban bevált módszert alkalmazva (elájulást színlelt) lenyúlja a fésűt... Az ekkor már teljes anyagi csőd szélén tengődő árus, egy kosár korábban a törpék kertjében szedett almát próbálta eladni H.-nak. Az persze, örülve, hogy egyáltalán kaját láthat (a törpék bezárva tartották, nehogy valami kósza idegen lenyúlja a napi betevőt ;) ) akkorát harapott az almába, hogy a torkán akadt (megint csak szimulált) . Tehát. Az "árús" megijedvén, hogy az egyetlen balek, aki képes lenne nála - tőle vásárolni, megint meglopta inkább elszaladt... 
  6. Ekkor érkeznek a törpék, akik H ruhájának tönkretételében és hajának cibálásában (ezért volt kócos ;) ) már rutinosak voltak, látják, hogy a csaj az engedélyük nélkül henyél már megint. Itt következik a náluk bevált rutin felelevenítése, majd miután nem tudnak dönteni, gyorsan szereznek egy üvegkoporsót (honnan? Gondolom, bevált módszer, hogy a sufniban mindenki tartogat egy Hófehérke méretű üvegkoporsót :D)   amibe a szex-rabszolgájukat gyorsan be is rakják... :)
  7. Miután visszatért minden az eredeti kerékvágásba (törpék melóznak, "gonosz" mostoha - gonosz mostoháskodik) jön a herceg a lovon. Namost. A herceg is nagy franc, ha belegondolunk. Hogy kezdi? Elkezdi csőrözni a "halott hófehérkét"... Kérdés: Honnan veszi, hogy attól majd jobb lesz H-nak? (sehonnan, nekrofil a srác, ezért is akarja elvinni a törpéktől). Honnan veszi a BÁTORSÁGOT, hogy egy halott nőt csőrözzön? (herceg és ezek azt hiszik, mindent megengedhetnek maguknak) és az utolsó és legfontosabb kérdés... HA herceg, miért a törpék - a BÁNYÁSZ törpék cipelik neki H-t? Ha már olyan nagymenő, miért nem szerveztünk be a történtebe hullaszállítókat? (a válasz egyszerű. Elnyomó mese. Jön egy messziről jött valaki, hé ti heten, hozzátok a befőttes csajt... ezek meg hülyék és viszik. Nem kell sok melós, mert akkor elcsúszik a mese... :) )  Aztán persze, miután a törpék melózás után cipelik a csajt, jóhogy eldobják. Az alma kiesik... a többit már tudjuk...

 

8. Végső konklúzió? A történet a proli gyerekeknek az "álom"... mert csinálhatsz bármit, majdcsak jön valami balek, aki majd jól helyrerak mindent. A felsőosztálynak meg? "látod kislányom. hiába vagy hercegnő, ha lusta vagy és buta, csak egy szexrabszolga lesz belőled..."

 

Hát, hirtelen ennyire futotta. Ha tetszik a beteg (tudom, hogy az! :DDD ) elmélet, lehet lájkolni...  (esetleg kérni másik történetet) :D

 

Szerző: McBlade  2010.11.03. 12:12 Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://negyedikepizod.blog.hu/api/trackback/id/tr682419384

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása